Nieuwe voorstelling: Laatste Wil

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met nee/nee stickers en camera´s bij de bel? En wat heeft Tims christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.


RESERVEER HIER JE KAARTEN >>

Voorgaande cabarettour werd gewaardeerd een 9,4.
Enkele reacties van bezoekers:

“Fantastische avond gehad!! Zo herkenbaar echt uit het leven gegrepen en zo met humor gebracht! Een topavond gehad! Bedank Tim je was weer geweldig ❤️“

“Écht verrast door het programma. Veel gelachen, scherp en leuk.”

“Zo geweldig genoten, heerlijk humoristisch, geen onderwerp wordt niet besproken, pakkend, echt, indringend en ontroerend. Bedankt.”