Info

Timzingt dompelt zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat hij garant voor een scherp en zinnig (liedjes)cabaret: avondvullend als cabaretvoorstelling en op maat op uw evenement of congres.

De opties

  • Avondvullend cabaretprogramma. Op basis van het ruime repertoire stelt Timzingt een avondvullend programma samen dat past bij uw context.
  • Cabaret en liedjes op maat. Op basis van specifieke informatie schrijft Timzingt nieuwe liedjes en cabaret helemaal passend bij uw evenement of activiteit.
  • Live-lied schrijven. Timzingt is aanwezig op uw congres of conferentie en voorziet het geheel van commentaar met live geschreven cabaret en liedjes. Timzingt kan ook optreden als zingende dagvoorzitter.

Neem contact op met Timzingt voor nadere informatie.

Thema’s

Timzingt maakt cabaret over van alles. Hij is in het bijzonder thuis in de thema’s: kerk/geloof, onderwijs/opvoeding,  liefde/relaties, arm/rijk, persoonlijkheidsontwikkeling/verandermanagement.

Ervaring

Timzingt speelde eerder op podia van de EO, EO-Eva, Leids Cabaret Festival, CPS, CNV, Edukans, Tear, Impact, Prisma, Nederlands Dagblad, Flevo Festival, Marriage Course en op heel veel ander plekken.